Izvođenje radova

AMI-MONTER se bavi izvođenjem svih vrsta radova uključujući građevinske, građevinsko-zanatske, instalaterske radove vodovoda i kanalzacije, elektro i mašinske.  Prilikom izvođenja radova koristimo najkvalitetnije materijale i opremu i nastupamo kao lideri ili članovi konzorcijuma sa drugim firmama ili samostalno sa drugim izvođačima. U okviru izvođenja bavimo se izgrađnjom objekata po principu ključ u ruke, vršimo sanacije, rekonstrukcije i adaptacije objekata.

Inženjering

AMI-MONTER  se bavi izradom kompletnih građevinskih objekata od projektovanja do završnih radova. Naš stručan i iskusan tim zadovoljava najviše standarde u koordinaciji svih učesnika u procesu projektovanja i izgradnje objekata, vrši kontrolu svih izmena na projektu, obezbeđuje projektanstski i i stručni nadzor nad izvođenjem radova. Naši profesionalci prate razvoj projekta do puštanja u rad i dobijanja upotrebne dozvole.

Projektovanje

Projektantski tim AMI-MONTER-a projektuje  sve tipove građevinskih objekata- javne, industrijske poslovne, stambene i  poseduje stručnost i kompetentnost za izradu kompletne projektno-tehničke dokumentacije, idejnih rešenja, idejnih projekta i projekata za izvođenje. Za uspešno obavljanje ovih poslova raspolažemo timom stručnjaka i ekipom zaposlenih raznih stručnosti i kvalifikacija, a po potrebi i pod našim nadzorom angažujemo specijalističke firme za razradu posebnih detalja.

Održavanje

Naš tim se bavi održavanjem kako građevinskih, tako i mašinskih i elektro instalacija do instalacija procesne tehnike. Vršimo popravku i montažu procesne opreme kao i usluge investicionog i procesnog održavanja. Naša ekipa sastavljena je od iskusnih profesionalaca koja poseduje stručnost i iskustvo i stoji vam na raspolaganju i pruža podršku u Rasinskom okrugu i okolini.

Konsalting

Naš stručni konsultantski tim analizira stanje na terenu, nadzire projekat i vrši njegovu evaluciju tokom celog procesa izvođenja radova. Naši profesionalci nude stručne savete, analizu i preporuke kao i izradu projekata racionalizacije u fazi projektovanja i izvođenje radova.

Distribucija toplotne energije

AMI-MONTER nudi rešenja za sve stambene i poslovne objekte u oblasi distribucije toplotne energije. Pružamo pomoć investitoru u planiranju i izgradnji objekata, vršimo naplatu prema isporučenoj količini toplotne energije od korisnika koristeći više modela. Naš sistem distribucije ispunjava najviše standarde i štiti životnu sredinu.