ISTORIJA I ČINJENICE

AMI-MONTER je poznat po viskom kvalitetu izvedenih radova i timu sastavljenim od profesionalnih inženjera i specijalizovanih majstora. Kompanija je radila na mnogim kompleksnim i zahtevnim projektima i stekla veštine i iskustvo u projektovanju, izgradnji, upravljanju projektima i svim povezanim inženjerskim poslovima.

Kompanije je osnovana 1988.god. od strane Miroslava Anđelkovića kao zanatska radnja. Tokom godina, firma je porasla do tog obima da je danas naš tim sastavljen od velikog broja vrhunskih inženjera, majstora, profesionalaca i podizvođača pažljivo izabranih po njihovom znanju,ekspertizi i rešenjima koje zadovoljavaju korisnike.

Danas, mi se bavimo projektovanjem, inženjeringom,izvođenjem radova,disrtibucijom toplotne energije,održavanjem objekata i konsaltingom. Naš ugled smo izgradili  na timskom radu, posvećenosti poslu i kvalitetu izvedenih radova. Naši prioriteti u poslovanju su posvećenost najvišim standardima kvaliteta u realizaciji projekata kao i ispunjenje svih zahteva naših klijenata.

800
KOMPLETIRANIH PROJEKATA
700
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
30
GODINA RADA